Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • #15619

    R3DV
    Participant

    Hi,

    I have a Minima Colored 3 Mag template.
    http://afusions.blogspot.in/
    I cant added :
    • gallery (bit picture car) and two picture right : ( http://img1.imagilive.com/0315/pic1.png )
    • INfo menarik ( http://img1.imagilive.com/0315/pic2.png)
    • Gellery : 6 article (http://img1.imagilive.com/0315/pic3.png)
    • VIDEO : 6 video (http://img1.imagilive.com/0315/pic4.png)

    please help me

    #15620

    Gooyaabi
    Keymaster

    To bring up the layout of the widgets on the First Widget Section, simply add a new widget and then fill with recent or random.

    #15624

    R3DV
    Participant

    not working 🙁
    I have a menu like this: Home, Networking, Windows, Tricks, video
    how to appear screwy
    can you give me the code please

    #15627

    Gooyaabi
    Keymaster

    Please provide your blog URL.

    #15628

    R3DV
    Participant
    #15632

    mourseben
    Participant

    Use Documentation file that included with your download template file. It will be help you to resolve the problems.

    #15636

    R3DV
    Participant

    in file documentation .. there is only how to set the menu and other widgets like widgrt of sidbar but what I want is not in the documentation ..
    please help me 🙂

    #15637

    R3DV
    Participant

    I managed to show all widget
    excpt the gallery (big picture car) and two picture right: (http://img1.imagilive.com/0315/pic1.png)
    does not appear, I added a new widget HTML> I wrote newest and random
    but nothing

    #16002

    hotchap
    Participant

    add a new widget and then fill with recent or random.

    #17129

    debanu_93
    Participant

    In the first widget section I added an HTML widget and typed random and recent in the contents part. But both times I’m just left with a lot of blank space on the site instead of the mag. Only the Recent Posts part seem to be working.

    #18041

    kumarsluck
    Participant

    Today I find a very strange thing happening with my blog.
    http://www.tips2secure.com
    When we press CTRL+U to explore source code of post pages only on homepage, then it
    automatically opening a website:
    http://www.arlinadzgn.com/
    How to stop it.
    But this thing is working only with post pages… fine on Home Page.
    I am using the template designed by that site, but want to stop this thing.
    How I can???

    Thanks
    Suresh Kumar

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)

You must be logged in to reply to this topic.