Viewing 17 posts - 1 through 17 (of 17 total)
  • Author
    Posts
  • #18151

    Templatesyard
    Participant

    Hi!

    I would like to install the Hotmag Template on my blog but I’ve seen that there are already some problem on my trial blog where I’ve just put the template.

    The problem is in a section on the right where on the demo you can find (“Recent”, “Popular”, “Video”, “Tags”.

    This is my trial blog and you can see the problem: http://provaaaaa32.blogspot.it/

    Other problem on the same area if you open a post: http://provaaaaa32.blogspot.it/2015/10/prova-5.html

    How can I adjust it?

    Thank you in advance,
    Manuel

    #18152

    Gooyaabi
    Keymaster

    Your current template affected by previously installed template. Try to Revert template and widget to default and re-upload again.

    #18153

    Templatesyard
    Participant

    I tried but I have the same problem. Also in a new trial blog: http://prova42359.blogspot.it/.

    Other things don’t work:the “search button” and the “random post button” on the top. What I have to do to fix it?

    Thank you in advance.

    #18156

    Gooyaabi
    Keymaster

    1, Download and upload the template again.
    2, Post here snapshot of your blog layout section (Dashboard >> Layout)

    #18158

    Templatesyard
    Participant

    Thank you Gooyaani! I’ve done it! Now it’s ok. Thank you for your help.

    #18159

    Templatesyard
    Participant

    Sorry I have another question (the last I hope). When I share an article on Facebook with the button under the post doesn’t appear a picture of the article but the image of the author. How can I change it?

    #18165

    Templatesyard
    Participant

    Use google+ profile instead of blogger profile on your blogger settings.

    #18176

    OddThemes
    Participant

    I would like use this template too, Thanks!
    But I have same question on there, I don’t see picture or post on here, only see post with “recent tab”, another tab: “video, business,..”don’t show it.

    Please give me some idea, Thanks so much!

    1
    2
    3

    #18189

    Templatesyard
    Participant

    dear sir, i am using new minima colored templete.. i have problem in display not good like minima original theme.. i think some code missing or other problem who i don’t know please visit my blog and see post thumbnails and layout.. my website http://www.ignoredpost.com/ and
    i think this should like this http://arlinadesign.blogspot.com/

    #18341

    Templatesyard
    Participant

    Please help..!
    Blog add – http://www.feedyo.in
    I just uploaded vienna mag template to my blog. I’m trying to add label based posts but some how I’m getting this message –
    ?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb1\”><\/script>”);

    Also how can I add pictures which sample template have shown here
    [After breaking news tab there are brick style pictures] – http://gooyaabitemplates.com/livepreview/vienna-mag/

    Please reply asap .. Thanks

    #18456

    my add
    Keymaster

    Hi all,

    Please help me fix tab (Recent, Popular, Video, Tags) on homepage:

    Homepage: http://dienmayhonghai.blogspot.com/ + https://gyazo.com/b99d8312dda771a184263edf77bcbe70

    Tab is OK on post: http://dienmayhonghai.blogspot.com/2015/12/video-3.html + https://gyazo.com/28ae1bd73a65267d453c2239a4a8b80a

    Here is my layout : https://gyazo.com/359c13070f8063f5095c111126c4a077

    and I’ve uploaded the xml file but I can not fix it.

    #18714

    Templatesyard
    Participant

    Please help me, some of the thumbnails/pictures in the recent posts in home page is not appearing.
    My blog is FilipinewsPH.com
    Here’s the screenshot: thumbnail is not showing

    #18718

    Templatesyard
    Participant

    Mynameisraind I had the same problem but I fixed it. If you see your blog you have the proble with all the titles that includes this symbol: ‘ .

    Try to change with this other that is very similar: ′ .

    Don’t ask me how can I do to unterstand it :)

    #18726

    Templatesyard
    Participant

    Wow thank you emes! it worked! :)

    #18881

    Templatesyard
    Participant

    Hi I have some problems with template hotmag. I’m from Russia and I’d like to translate all the information in this template. I change it in the blog aria but in the widgets in the top magazine section can’t. How can i do this?
    http://kareliatur.blogspot.ru/

    #18890

    my add
    Keymaster

    Hii I am using this template on http://www.gadgetscandy.com and encountered one error. Whenever I click on search button on home page it doesn’t works, while on other pages its fine ….. please help me as I can lose my visitors

    #18893

    my add
    Keymaster

    I do not see the template errors, it is necessary to implement several tests to achieve it gets filled with its contents.

    best regards

    Osmar

Viewing 17 posts - 1 through 17 (of 17 total)

The topic ‘Errors in Hotmag Template’ is closed to new replies.